de Ruyschkamer

Pubquizzz

Facebook

Wat een feestje was de eerste pubquiz in de Ruysch! De verliezers aan het gratis bier en wie de winnaars waren zijn we al lang weer vergeten. Reden genoeg voor een tweede editie! Zondag 30 oktober verwelkomen we jullie weer graag voor een nieuwe quiz met een nieuw thema (welke we uiteraard nog even geheim houden) en een nieuwe versterker zodat nu iedereen de vragen kan horen. Maar geen verdriet, in de geest van ‘never change a winning team’: de presentatoren zijn hetzelfde, je krijgt gewoon weer een joker en populaire rondes als de Quotes keren hoogst waarschijnlijk terug.

De vorige editie zat 3 weken van tevoren al vol dus wacht niet langer en schrijf je snel in door te mailen naar: thuis@deruyschkamer.nl of gezellig even te bellen naar: 020-6703622 (de beller = sneller).
Maximaal 6 personen per team.

Om 17:00 gaan de deuren open en kan je gezellig alvast een hapje komen doen en proberen wat goede antwoorden af te troggelen bij het Team. We starten om 19:30 stipt zodat je maandag geen ruzie met je baas krijgt. In het event staat dat we starten om 18:30 maar dit komt door de wintertijd, dus vergis je niet.

Wij hebben er zzzin in!

p.s. Quist jij dat wanneer je met een team komt waar minimaal twee mensen in zitten die voor het eerst in de Ruysch komen je 1 bonuskunt krijgt? Lukt dat niet, geen punt.


Nodig iemand uit voor dit feestje!

Jouw naam

Jouw email

Met wie wil je gaan? (naam)

Zijn of haar email?

Wat wil je vertellen?