de Ruyschkamer

Pubquiz

Facebook

Lieve kinders,

Wat was het weer een feestje de tweede editie van de pubquiz! Graag nodigen wij jullie dan ook weer uit voor de derde pubquiz in de Ruyschkamer en we kunnen alvast stiekem verklappen: dit wordt er eentje waarover je het weekend erna nog praat. Zondag 27 november staan jullie presentatoren weer voor jullie klaar met nieuwe rondes, nieuwe vragen, hier en daar wat ouwe flauwe grappen en uiteraard een nieuw thema (welke we nog even geheim houden).

De vorige edities zaten al snel bomvol dus wacht niet langer en schrijf je snel in door te mailen naar: thuis@deruyschkamer.nl of gezellig even te bellen naar: 020-6703622 (de beller = sneller).
Maximaal 6 personen per team.

Om 17:00 gaan de deuren open en kan je gezellig alvast een hapje komen doen en proberen wat goede antwoorden af te troggelen bij het team. We starten om 19:30 stipt zodat je maandag geen ruzie met je baas krijgt.

Wij hebben er zint in!

p.s. Quist jij dat wanneer je met een team komt waar minimaal twee mensen in zitten die voor het eerst in de Ruysch komen je 1 bonuskunt krijgt? Lukt dat niet, geen punt.


Nodig iemand uit voor dit feestje!

Jouw naam

Jouw email

Met wie wil je gaan? (naam)

Zijn of haar email?

Wat wil je vertellen?