de Ruyschkamer

Haal je eigen cocktail in Ruysch!

Facebook

Vroeger was alles beter, vandaag is alles lekkerder. Wanneer we dat combineren moet daar dus iets geweldigs uitkomen. Donderdag 3 maart slaan Dorstlust, Kever Genever, Vørding’s Gin en de Ruyschkamer daarom de handen in een om DE nieuwe cocktail van 2016 te maken. En welke dat wordt mogen jullie gaan bepalen!

Wie dingen er mee voor een plek in die cocktail?

–  Kever Genever: Dit jonge merk zet Jenever weer op de kaart. Oude jenever welteverstaan! Echt vakmanschap, in een tof jasje en met een verrassend fijne smaak.
–  Vørding’s Gin: Cederhout, Dry Gin en een gepassioneerde maker. Need we say more? Thomas heeft het voor elkaar gekregen écht iets nieuws op gin-gebied te presenteren.

Dorstlust zorgt met de fijne mixers van Aqua Monaco voor verrassende combo’s en de Ruyschkamer verwelkomt de beide lokale drankmerken graag om er een echte Ruyschwedstrijd van te maken. Ready? Go!

Onderling hebben we de keuzes terug kunnen brengen tot 4 overgebleven recepten. Maar voor de laatste selectie willen we jou graag uitnodigen. Dus proef, keur en stem op je favoriet!

Is dat alles?
Natúúrlijk niet! Want met het uitbrengen van je stem, mag je ook gelijk je eigen naam voor de cocktail bedenken. Heb je dus nog kans ook dat je straks in een adem genoemd wordt met de ‘Scippilicious’ , ‘Bloody Gerrie’ en ‘Charlocktail’. Uit de stemmen op de winnende cocktail loten we een winnaar, die zijn/haar eigen cocktailnaam op het grote Ruysch-Cocktail-Bord krijgt. Is dat niet vet?!
Dachten we ook. Tot dan!

//INFO//
Wat? Proeverij van 4 Cocktails
Wanneer? Donderdag 3 maart
Hoe laat? Vanaf 18u
Kost dat? 15 euro p.p


Nodig iemand uit voor dit feestje!

Jouw naam

Jouw email

Met wie wil je gaan? (naam)

Zijn of haar email?

Wat wil je vertellen?