de Ruyschkamer

DE GROTE QUARANTAINE QUIZ

Lieve mensen,

HET moment waar jullie al de hele quarantaine naar uitkijken is aangebroken. In samenwerking met de Drankerij organiseren wij:

DE GROTE QUARANTAINE QUIZ!

Want als jullie niet naar de Ruysch-quiz komen, komt de Ruysch-quiz gewoon naar jullie! En wel op zaterdag 25 april, prime-time op je beeldscherm. Een quiz precies zoals je hem van ons gewend bent maar dan net even iets anders. En om te zorgen dat je tijdens de quiz niet droog komt te staan hebben we samen met de Drankerij een mooi pubquiz-pakket voor jullie samengesteld met daarin 4 verschillende speciaalbieren, 2 mooie speciaalbier glazen (want ook thuis drinken we gewoon in stijl), 2 frisjes, wat lekkers en een aantal pubquiz benodigdheden. Een pakketje (dus deelname) kost 35 euro en is bedoeld voor één team van 1-4 personen. Als jouw teamgenoot niet op dezelfde locatie aanwezig is kan je met hem/haar bellen tijdens de quiz.

Inschrijven (dat doe je dus d.m.v. een pakket te kopen) kan tot donderdag 23 april, 12:00 hier:

https://drankerij.nl/product/de-grote-quarantaine-quiz

De pakketten worden vanaf volgende week uitgeleverd en heb je uiterlijk vrijdag 24 april binnen zodat je de dranken nog goed koud kunt zetten. In het pakket zit ook een beschrijving van hoe alles (hopelijk) zal werken.

We hebben er echt enorm veel zin in en zouden dan ook al van alles willen verklappen en dat gaan we natuurlijk niet doen. Één ding kunnen we wel al vertellen: thuisblijven was nog nooit zo leuk! Maar echt. Oh, en de winnaar krijgt een super leuk tewauws verrassingspakket thuis gestuurd. Leuk he?!

Dus koop snel jouw pubquiz-pakket (we hebben een max aantal plekken) en ga vooral zitten afwachten enzo.

X

Team Ruysch


Nodig iemand uit voor dit feestje!

Jouw naam

Jouw email

Met wie wil je gaan? (naam)

Zijn of haar email?

Wat wil je vertellen?