de Ruyschkamer

De eerste PUBQUIZ!

Facebook

Ja hoor, het is eindelijk zover: DE EERSTE PUBQUIZ IN DE RUYSCHKAMER! Na veel gezeur van onze fans hebben we besloten hier na 3 jaar toch maar eens gehoor aan te geven. Maar denk nu niet dat dit een pubquiz is zoals je die gewend bent. Nee, dit wordt er eentje waarbij je je teamgenoten eeuwig dankbaar bent als je eerste wordt, elkaar twee weken niet spreekt bij teveel foute antwoorden en zo nu en dan de vragen niet kunt horen door de bulderlach van die irritante buurman die wel alles lijkt te weten. Hier ren je nog liever naakt door de zaak dan dat je durft vals te spelen, vraagt het om eensgezindheid voor het inzetten van die ene joker en is laatste worden iets minder erg dan normaal. Een quiz waarover mensen¬†die er niet bij waren over 5 jaar tegen elkaar zeggen: ik weet nog precies waar ik was tijdens die eerste pubquiz in de Ruysch…

Inschrijven zouden we als we jou waren maar even snel doen wat vol is vol weet je wel. Stuur een mailtje naar: thuis@deruyschkamer.nl of bel gezellig naar: 020-6703622 (de beller = sneller).
Maximaal 6 personen per team.

Om 17:00 gaan de deuren open en kan je gezellig alvast een hapje komen doen en proberen wat goede antwoorden af te troggelen bij het Team. We starten om 19:30 stipt zodat je maandag geen ruzie met je baas krijgt.

Wij hebben er zin in!

p.s. Quist jij dat wanneer je met een team komt waar minimaal twee mensen in zitten die voor het eerst in de Ruysch komen je 1 bonuskunt krijgt? Lukt dat niet, geen punt.


Nodig iemand uit voor dit feestje!

Jouw naam

Jouw email

Met wie wil je gaan? (naam)

Zijn of haar email?

Wat wil je vertellen?