de Ruyschkamer

de Benefiets Spelletjesavond

Facebook

Zondag 22 oktober: hoogst waarschijnlijk ben je he-le-maar gaar van ADE. NOG een feestje pakken kan echt niet meer maar thuis in je eentje huilend eigen huis&tuin kijken is ook weer zoiets. Gelukkig is daar de Ruyschkamer!

Vanaf 17u kan je namelijk bij ons spelletjes komen spelen voor het goede doel (of gewoon op de bank hangen en kijken hoe de rest zich uitslooft). Denk aan: Who’s de man, Weerwolven en zelfs een presenatie van een net nieuw uitgebracht spel. Daarnaast kan je de hele avond lootjes kopen voor de kloterij: altijd prijs en altijd klote.

Er is geen entree en je hoeft ook geen spelfiches te kopen, maar een donatie wordt zeer zeker op prijs gesteld (bijvoorbeeld: de verliezer moet doneren). En maak je niet druk om het avondeten, wij zorgen voor een grote pan soep!

De Spelletjesavond wordt georganiseerd door Linde, een deelnemer van Cycle for Nicaragua. In november gaat zij fietsen voor het goede doel, ofwel Benefietsen. De tocht van 550km loopt door het blauwe gebergte van Nicaragua en de opbrengsten gaan naar projecten tegen tienerzwangerschappen van Plan Nicaragua. In een notendop, tienerzwangerschappen is één van de belangrijke factoren waardoor meisjes in dit gebied achterblijven op gebied van educatie en welzijn. Alle opbrengsten van de avond gaan naar deze projecten!

Als dat geen heerlijke (en mooie) afsluiting van je weekend is…

Zie je dan!


Nodig iemand uit voor dit feestje!

Jouw naam

Jouw email

Met wie wil je gaan? (naam)

Zijn of haar email?

Wat wil je vertellen?